Webdesign en IT-support voor vrije beroepen, bijberoep, KMO en particulieren

Ik werk graag in Brugge :)

Image

Ik ben Peter De Reyghere

en ik heb al bijna 20 jaar ervaring in de IT-wereld. Als kind al was ik gebeten door technologie. Ik was altijd de eerste om het dure uurwerk van mijn grootmoeder of de afstandsbediening die stuk was open te maken en te proberen herstellen. Dat heeft me veel straftijd gekost maar anderzijds heeft die nieuwsgierigheid me veel nuttige ervaring opgeleverd voor wat ik nu doe.

Ik werk nog steeds in Brugge en kom ik in contact met tientallen computers, gsm’s, fototoestellen, i-Pads, televisies, digitale borden en alles waar ééntjes en nulletjes de sceptor zwaaien. Ook problemen met het netwerk, met de website of om het even welk ander probleem los ik gezwind op. Ik heb al honderden, zoniet duizenden toestellen onder handen genomen en weer hersteld.

Ik ben niet alleen technisch goed onderlegd maar ben daarnaast ook heel sociaal. Ik pak elk nieuw probleem aan met de glimlach, spreek verstaanbare taal, ben ontzettend geduldig om iets uit te leggen en word door al mijn collega’s op handen gedragen.

Waarom kies je voor MyDigitalHero?

1

Een eerlijke prijs

Een bijberoep doe je uit plezier, ik rijd niet met een Tesla :)
2

Een duidelijke uitleg

Geen technische termen, gewoon een verstaanbare uitleg
3

Design op maat

Geen eenheidsworst: Ik doe niet mee aan copy-paste
4

Elk probleem wordt aangepakt

Ik steek gerust de stekker in :) Maar ik programmeer ook graag je netwerk ftp, ip-adres, router, je deurbel, je camera, ...
5

Oprechte advies

Ik verkoop geen toestellen maar geef je graag onafhankelijk advies. Ik ben prijsbewust en schat heel goed in wat je wel en niet nodig hebt.

Contact

MyDigitalHero
August Derrestraat 64

8310 Assebroek
peter@mydigitalhero.be
Ondernemingsnummer 0733.915.163
BTW-nummer BE0733915163

Over

MyDigitalHero heeft een passie voor webdesign, hardware en softwaresupport. Ik focus mij vooral op het leveren van unieke en kwalitatieve services voor een correcte prijs. Voor mij is het belangrijk dat elke persoon of onderneming een website heeft waardoor anderen hen kunnen vinden op het internet.

Hard- en softwaresupport is een onoverkomelijke extra service die ik aanbied.

Social