Project

Villa-Teresa

Sector

Toerisme

Hotel

Project

Vernieuwde website

Meertalig

Year
2019

Villa Teresa is een B&B in het prachtige Sicilië, Italië. Het wordt gerund door 2 charmante Belgen, Tom en Isabelle. Ze maakten 10 jaar geleden de stap naar het Zuiden met hun 2 kinderen en hebben er tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ze werkten hard om hun B&B de glans te geven die het verdient.

Tom en Isabelle bouwden jaren geleden hun eigen website. De site was verouderd, niet mobielvriendelijk en had dringend een nieuw en fris design nodig. De B&B straalt kwaliteit en charme uit en dit moest doorlopen in de website. En natuurlijk moest de site meertalig zijn.

De website werd helemaal opnieuw gebouwd. Een frisse maar tegelijk warme look, bereikbaar voor elk toestel. Na een grondige analyse werd gekozen voor 5 rubrieken: startpagina, villa, kamers, regio & contact. Elke pagina werd zorgvuldig aangemaakt en aangevuld met de nodige informatie om de gasten zo uitgebreid mogelijk te kunnen informeren. Daarna werd de website volledig meertalig gemaakt in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Italiaans.

Contact

MyDigitalHero
August Derrestraat 64

8310 Assebroek
peter@mydigitalhero.be
Ondernemingsnummer 0733.915.163
BTW-nummer BE0733915163

Over

MyDigitalHero heeft een passie voor webdesign, hardware en softwaresupport. Ik focus mij vooral op het leveren van unieke en kwalitatieve services voor een correcte prijs. Voor mij is het belangrijk dat elke persoon of onderneming een website heeft waardoor anderen hen kunnen vinden op het internet.

Hard- en softwaresupport is een onoverkomelijke extra service die ik aanbied.

Social