Project

Niños del mundo

Sector
Onderwijs
Vrije beroep
Project

Opstart project

Website - logo - promo

Year
2020

Niños del mundo is een start-up om kinderen van 6 tot 12 enthousiast te maken voor de Spaanse taal en cultuur. Annelies Heens oefent samen met de kinderen op een speelse manier basis Spaans via spelletjes, dialogen, filmpjes.

Niños del mundo had nood aan een fris en speels logo waar kinderen en taal gecombineerd werden. Een flyer en een website moesten een verlengstuk zijn van dit logo.

De eerste stap was de creatie van het logo. Er werd gekozen voor de warme kleuren goudgeel en steenrood. De kleuren verwijzen uiteraard naar Spanje maar in een warmere tint.

Het logo werd gecreeërd met iconen die snel herkenbaar zijn: kinderen, de wereldbol, een tekstballon. Deze elementen vormen de basis.

Het lettertype Poller One is een Google font die makkelijk leesbaar is maar toch een aparte indruk geeft.

Voor het concept van de website werd gekozen voor een one-page website waar bezoekers enkel moeten scrollen om zo alle nodige informatie te vinden.

Contact

MyDigitalHero
August Derrestraat 64

8310 Assebroek
peter@mydigitalhero.be
Ondernemingsnummer 0733.915.163
BTW-nummer BE0733915163

Over

MyDigitalHero heeft een passie voor webdesign, hardware en softwaresupport. Ik focus mij vooral op het leveren van unieke en kwalitatieve services voor een correcte prijs. Voor mij is het belangrijk dat elke persoon of onderneming een website heeft waardoor anderen hen kunnen vinden op het internet.

Hard- en softwaresupport is een onoverkomelijke extra service die ik aanbied.

Social