Herstel, advies, support aan huis

Zou het niet simpel zijn als er iemand u thuis helpt?

Herstel, advies, support aan huis

Zou het niet simpel zijn als er iemand u thuis helpt?

Waar kan ik u mee helpen...

Meer dan 20 jaar ervaring... Geen enkel probleem valt niet op te lossen.

Windows

Advies

Een nieuwe laptop nodig? Wat is een chromebook? Hoe bewaar ik mijn oude foto's? Wat is het verschil tussen een iPad en een tablet? Waar koop ik een nieuwe smartphone?

Ik ben gebeten door technologie en volg alle trends. Ik geef je eerlijk advies en dat bespaart je soms wel enkele euro's uit.

Windows

Printer, Scanner, ...

Een printer is gemakkelijk aangesloten. Maar soms wil het apparaat toch niet doen wat je wil. Na het uitrekken van de kabels ben je ten einde raad...

We kijken samen wat het probleem is.

Windows

Windows

Windows blijft het meest gebruikt OS in de wereld. Helaas loopt het soms ook eens fout. Na 20 jaar ervaring kan ik je heel snel op weg helpen om dit probleem op te lossen.
Windows

Netwerk - Internet

Modem, router, switch, UTP... Wat nog allemaal... Ik help je graag op weg, zorg voor structuur en geef je de uitleg waarom dit alles nodig is. Wat niet goed functioneert, herstel of vervang ik.

Contact

MyDigitalHero
August Derrestraat 64

8310 Assebroek
peter@mydigitalhero.be
Ondernemingsnummer 0733.915.163
BTW-nummer BE0733915163

Over

MyDigitalHero heeft een passie voor webdesign, hardware en softwaresupport. Ik focus mij vooral op het leveren van unieke en kwalitatieve services voor een correcte prijs. Voor mij is het belangrijk dat elke persoon of onderneming een website heeft waardoor anderen hen kunnen vinden op het internet.

Hard- en softwaresupport is een onoverkomelijke extra service die ik aanbied.

Social